Ben je een fervente Battlefield 3 PS3 gamer en beheer je graag je eigen gaming server(s)? Dan is er goed nieuws, want vanaf nu is het mogelijk om je eigen dedicated server voor deze shooter te huren en te beheren!

Jouw server, jouw regels, jouw vrienden, jouw slagveld. Wanneer je beschikt over je eigen server, heb jij het voor het zeggen! Zit er iemand te cheaten op jouw zuurverdiende server? Met enkele klikken ban je deze gebruiker al snel en zul je er geen last meer van hebben. Je kunt zelfs je vrienden van een VIP status voorzien, zodat ze onmiddellijk de server kunnen joinen en niet achteraan de wachtlijst moeten huppelen.

Sony is zo vriendelijk geweest om dedicated servers voor Battlefield 3 beschikbaar te stellen via een huursysteem. Zo is het mogelijk om je servers te huren voor de volgende periodes met bijhorende prijs:

  • 1 dag: €1,49
  • 7 dagen: €6,99
  • 30 dagen: €24,99
  • 90 dagen: €59,99

De vraag naar één van de eerste PS3 Battlefield 3 servers zal ongetwijfeld enorm zijn. Om een stabiele ervaring te garanderen, is Sony nu op dit eigenlijke ogenblik zelfs het aantal beschikbare servers aan het verhogen. Iedereen zal dus de kans krijgen om van deze ervaring te kunnen genieten!

Naast de introductie van de dedicated Battlefield 3 servers, heeft Sony ook nog de Shortcut items geïntroduceerd. Dankzij deze items is het mogelijk om meer ervaren spelers bij te benen door het unlocken van wapens en/of equipment voor voertuigen, een bepaalde class, of zelfs de co-op wapens. Ook is het mogelijk om deze items samen te bundelen als je op zoek bent om meer ineens te kopen voor een goede deal. Er is een grote variëteit aan items, dus check zeker eens de PlayStation Store of de in-game winkel!

Zo gul als dat Sony is, heeft men zelfs nog een extraatje onthuld! Zo heeft men namelijk een nieuwe Conquest Assault variant voor de Back to Karland eigenaren gemaakt. Voor de Back to Karkand eigenaren die houden van Wake Island, heeft men namelijk een nieuwe Conquest Assault variant gecreëerd. Deze nieuwe functie biedt een meer tactische ervaring, waaronder een mobiele anti-air spawn op het strand basis. Om gebruik te maken van deze nieuwe layout, moet je een oogje in het zeil houden voor de “CQA Alt2” note in de server details.

No more articles