15 miljoen Battlefield 3-spelers staan paraat voor vervroegde toegang tot alle digitale uitbreidingspakketten van Battlefield 3, exclusieve in-game items en uitgebreide Battlelog-functies, samen voor €49,99.

DICE, een studio van Electronic Arts, overtreft alle verwachtingen door Battlefield 3 en het gratis sociale netwerk Battlelog uit te breiden met een Premium-lidmaatschap. Vandaag onthulde de studio Battlefield 3 Premium, een unieke aanbieding die bestaat uit vijf digitale uitbreidingspakketten, waaronder Battlefield 3: Back to Karkand, Battlefield 3: Close Quarters, Battlefield 3: Armored Kill, Battlefield 3: End Game en het net aangekondigde Battlefield 3: Aftermath. De thematische digitale uitbreidingspakketten bevatten een enorme hoeveelheid content, waaronder twintig nieuwe kaarten en wapens, vier speltypen, nieuwe camouflages voor soldaten en wapens en nog veel meer. Door te upgraden naar Battlefield 3 Premium krijg je alle vijf de digitale uitbreidingspakketten voor €49,99. Dat is €25 minder dan je zou betalen als je de uitbreidingspakketten apart zou kopen. Bovendien ontvang je exclusieve in-game items, extra aanpassingsmogelijkheden en geavanceerde functies voor de ultieme Battlefield 3-ervaring. Om de aanbieding nog aantrekkelijker te maken, krijgen Battlefield 3 Premium-leden bovendien eerder toegang tot alle digitale uitbreidingspakketten van Battlefield 3 voor de PlayStation 3. Je kunt vandaag al profiteren van je lidmaatschap met Battlefield 3: Close Quarters!

Patrick Bach, uitvoerend producent van Battlefield 3 vertelt:
[blockquote]Battlefield 3 is de meest fysieke, dynamische en progressieve shooter op de markt. Bij DICE doen we er alles aan om onze fans overal ter wereld bij elkaar te brengen. We willen ze alle gelegenheid bieden om het tegen elkaar op te nemen en zorgen steeds weer voor nieuwe content die hun verwachtingen overtreft. Dat is wat we voor ogen hadden tijdens de ontwikkeling van Battlefield 3 Premium. Met Battlefield 3 Premium krijgen onze fans van een enorme hoeveelheid gameplay, exclusieve toegang en aantrekkelijke aanbiedingen. En dat tegen een zeer gunstige prijs. Het is onvoorstelbaar hoeveel compleet nieuwe thematische content Battlefield 3 Premium bevat. We rollen de rode loper uit en geven spelers van Battlefield 3 de VIP-behandeling die ze verdienen.[/blockquote]

Alle bestaande Battlelog-functies van Battlefield 3 blijven gratis, zoals:

  • Live statistieken bijhouden;
  • Pelotons vormen en aanpassen;
  • Klassementen bekijken;
  • Toegang tot Com Center en Battle Feed.

Battlefield 3 Premium breidt het aanbod uit met twee weken eerder toegang tot alle digitale uitbreidingspakketten:

  • Battlefield 3: Back to Karkand – Vier van de populairste kaarten uit Battlefield 2, volledig vernieuwd met de krachtige Frostbite 2-engine. Nu verkrijgbaar.
  • Battlefield 3: Close Quarters – Intens strijdveld met alleen infanterie. Nu verkrijgbaar.
  • Battlefield 3: Armored Kill – Totale voertuigoorlogen. Vanaf september 2012.
  • Battlefield 3: Aftermath – Vanaf december 2012.
  • Battlefield 3: End Game – Vanaf maart 2013.

ONDERSCHEID JE MET EXCLUSIEVE IN-GAME ITEMS
Zorg ervoor dat je wordt herkend met unieke in-game items, zoals het exclusieve ACB-90-mes en speciale Battlefield 3 Premium-dogtags. Speel helemaal op jouw manier met speciale taken en nieuwe, exclusieve camouflage voor soldaten en wapens.

TOEGANG TOT KRACHTIGE FUNCTIES
Met Battlefield 3 Premium kun je je Score/Minute, Kills/Deaths, Win/Losses en statistieken resetten als je helemaal opnieuw wilt beginnen met je multiplayer-soldaat. Om je VIP-status verder te onderstrepen, krijg je voorrang in de wachtrij, meer afbeeldingen voor pelotonemblemen en de mogelijkheid om je favoriete Battle Reports op te slaan.

UNIEKE EVENEMENTEN
Stijg sneller in de klassementen met exclusieve Double XP-weekenden en doe mee aan unieke evenementen.

STRATEGIEHANDLEIDINGEN EN VIDEO’S
Bekijk video’s met tips van DICE-ontwikkelaars en profiteer van de uitgebreide strategiehandleidingen en exclusieve voorproefjes op toekomstige uitbreidingspakketten.

Battlefield 3 Premium is voor €49,99 verkrijgbaar via PlayStation Network en Origin.com of voor 4000 Microsoft points via Xbox LIVE Marketplace. Kun je niet wachten om in actie te komen met Battlefield? Koop Battlefield 3 Premium dan vandaag nog op www.battlefield.com/premium.

Alle digitale uitbreidingspakketten van Battlefield 3 zijn afzonderlijk verkrijgbaar voor €14,99 via PlayStation Network, Orgin.com, of voor 1200 Microsoft points via Xbox LIVE Marketplace.

No more articles