De reviews zijn ondertussen nog steeds aan de lopende band op het internet aan het rollen sinds het embargo is opgeheven. We hebben er een heus aantal hieronder al even voor jullie opgesomd. Voldoet deze lijst aan jouw verwachtingen, of wacht je liever tot je hem zelf in huis hebt?

Er zijn verschillende redenen om geïnteresseerd te zijn in deze game. Visceral Games, developer van Dead Space, heeft een grote reputatie verdiend als we het over campaign hebben. En nét daar wringt het schoentje altijd bij de Battlefieldserie, verhaal en single-player campaign zijn nooit hun sterkste punt geweest, maar nu komt daar misschien verandering in!

Maar enerzijds heeft Visceral Games nog nooit een multiplayer shooter zoals deze op de kaart gezet, en zullen daarom nauwlettend in het oog gehouden worden door DICE en rekruteringen voor andere veteraan bedrijven in het maken van multiplayer shooters.

Plus er is nog dat “politie tegen bankovervaller”-sfeertje die we al een lange tijd niet meer gezien hebben in dit soort genre. We zijn benieuwd wat ze er vanaf brengen. Jullie waarschijnlijk ook en daarom al een kort overzichtje van de geschreven reviews:

No more articles