Een rare stelling denken jullie? Ik ben er zeker van dat elke speler die Battlefield 4 heeft gekocht op de release absoluut deze stelling kan bekrachtigen. Voor diegene die uit de lucht vallen, kunnen we met een gerust hart zeggen dat Battlefield 4 de slechtste release heeft meegemaakt in de hele Battlefield carrière. En net ook daarom werd deze vraag gesteld aan de Creative Director van Visceral Games.

“Om op de vraag te antwoorden of het spel zal werken, is het antwoord zonder twijfel een ja.” Dit wist Ian Milham te zeggen, de Creative Director bij Visceral Games.

“We zijn effectie een jaar voor de release van Battlefield 4 begonnen aan deze game. We zijn al zo lang aan het samenwerken met het team van DICE, sommig ingenieurswerk van ons kun je terugvinden in Battlefield 4, en we hebben niks anders gedaan sindsdien. Het ziet er vrij goed uit zoals het nu is en al ons werk wordt hiermee beloond. We hadden al één succesvolle bèta achter de rug en er komt er sowieso nog één aan op alle beschikbare platformen. We nemen een werkend spel de wereld insturen vrij serieus en we zullen er ook alles aan doen om dit te verwezenlijken. Dus ja, deze game zal zeker en vast werken op de release.”

Het is maar dat je het weet.

No more articles