Schroef die bajonet al maar vast want EA en Dice kondigen aan dat de open bèta van Battlefield One op 31 augustus van start zal gaan en dit voor zowel PC (via Origin) als Xbox en PlayStation4!

In de bèta zullen we 2 gekende Battlefield gamemodes aantreffen: Rush en Conquest. De setting voor dit multiplayer festijn? De Sinaï woestijn. Hier kan je de tegenstander te lijf gaan met 3 nieuwe klasses: Sentry, Flame Trooper en Tank Hunter. De strijd zal ongetwijfeld geleverd worden om de controle over de “Behemoth”, een gepantserde trein, te bemachtigen. Geheel nieuw in de franchise zal je hiervoor ook paarden als cavalerie kunnen inschakelen!

Kan je écht niet meer wachten tot eind augustus zijn er enkele manieren om al vroeger aan boord te klimmen. Als je inschrijft op Battlefield Insider voor 21 augustus heb je immers kan om vroegtijdig tot de bèta te worden toegelaten.

Maar zelfs als dat niet zou lukken, zijn er mogelijkheden om alvast een preview te krijgen. Vanavond om 21u wordt er namelijk gameplay van de bèta gestreamed op twitch.tv en daarnaast zal de game ook in de spotlights staan op Gamescom dit weekend.

Wij hadden het geluk al eerder de closed alpha te kunnen testen (die impressie lees je hier) en we kunnen niet wachten op meer.

Kijken jullie uit naar deze W.O.I shooter? Laat het horen in de comments.

No more articles