ArenaNet kondigt vandaag aan dat het de plannen voor tweewekelijkse Guild Wars 2 – updates in kaart gebracht heeft. Men onthult daarbij meteen de nieuwste content update voor de Living Story van het spel: Bazaar of the Four Winds, die op 9 juli van start gaat.

Sinds januari heeft ArenaNet regelmatig nieuwe content aan Guild Wars 2 toegevoegd, en vanaf nu zal dit men iedere twee weken doen, waardoor spelers om de 14 dagen spannende nieuwe features, events, beloningen en verhaallijnen kunnen ontdekken. Dit illustreert de beslissing van de studio om Tyria een van de meest frequent geüpdatete en best ondersteunde online werelden in de industrie te maken.

In deze nieuwste update, Bazaar of the Four Winds, komen handelaars vanuit alle hoeken van Tyria samen om hun goederen te verkopen. Deze bijeenkomst zal meer dan alleen grimmige figuren en riskante handeltjes bevatten, want dit jaar is de mysterieuze vliegende Zephyr Sanctum geland, die magische kristallen en verbluffende bewegingsskills meebrengt voor de handelaars en avonturiers.

Naast het ervaren van een compleet nieuwe vorm van bewegen, zullen spelers ook kunnen deelnemen aan thema – events en handel kunnen drijven. Deze update bevat daarnaast:

Nieuwe events:

  • Belcher’s Bluff Mini-game: Spelers kunnen hun vrienden uitdagen in deze nieuwe, permanente mini – game;
  • Sanctum Sprint Race: Beweeg je door een duizelingwekkend hindernissenparcours in deze competitieve race;
  • Lessen uit de Sky Scavenger Hunt: Spelers zullen hun meesterschap over de wind, zon en het licht moeten tonen, terwijl ze op zoek gaan naar Sky Crystals en moeilijk bereikbare plekken verkennen in de Labyrinthine Cliffs.

Nieuwe beloningen:

  • Aspect Back Items: Spelers kunnen deelnemen in de Sanctum Sprint om kans te maken op een van de drie special back items, die de wind, de zon en het licht voorstellen;
  • Kwarts: Spelers die de update vervolledigen zullen in staat zijn om kwarts te oogsten, waardoor ze nieuwe recepten kunnen samenstellen;
  • Zephyr Sanctum Model: Spelers die de lessen vervolledigen zullen een miniatuur model ontvangen van de Zephyr Sanctum, waardoor ze op elk moment het schip kunnen bekijken, zelfs al is het weggevlogen.

Nieuwe features:

  • Account Achievement beloningssysteem: Vanaf deze release zullen spelers exclusieve armour skins, wapenskins en permanente accountbonussen kunnen unlocken, met hun verdiende achievement points. Naarmate hun achievement scores groeien, kunnen ze edelstenen, goud, krachtige items en PvP en WvW – beloningen verdienen;
  • Nieuwe PvP Map – Skyhammer: Spelers kunnen om de controle van de drie capture points vechten in deze gloednieuwe Skyhammer map!

Developer Livestream: Werp een eerste blik op de release tijdens een preview livestream op maandag 8 juli om 21u, via www.twitch.tv/guildwars2.

No more articles