Sony Computer Entertainment Europe kondigt vandaag de release aan van Table Top Tanks voor PlayStation Vita. De explosieve minigame Table Top Tanks is exclusief voor PS Vita verkrijgbaar in de PlayStation Store voor €1,99 en vergroot het huidige aanbod AR-minigames voor de draagbare console.

PS Vita-spelers van het eerste uur hebben al kennisgemaakt met de AR-minigames Cliff Diving, Table Football en Fireworks. Dankzij de zes Play Cards die worden meegeleverd bij de PS Vita kun je jezelf namelijk meteen in de wereld van Augmented Reality (AR) storten.

Fans van Cliff Diving en Table Football kunnen binnenkort genieten van nieuwe downloadable content die voor €0,99 te koop zal zijn in de PlayStation Store. Cliff Diving wordt nog leuker door twee nieuwe kliffen en twaalf duiken met gloednieuwe en hilarische animaties. Table Football wordt uitgebreid met nieuwe stadions, ballen, scoreborden, twintig nieuwe teams, nieuwe weersomstandigheden en een multiplayer game mode voor de toernooien.

Table Top Tanks, is een nieuwe AR-game, waarbij je samen met anderen veldslagen naspeelt op je bureau. Voor het eerst in de wereld van AR-gaming kun je kaarten maken rond echte voorwerpen.

Volgende maand verschijnt ook Pulzar, een puzzelspel waarin je de AR Play Cards gebruikt om binnen de tijdlimiet spiegels, splitters en kleurschakelaars te plaatsen om laserstralen te geleiden. Daarmee activeer je een raketsysteem dat je bureau beschermt tegen een grote asteroïde.

No more articles