Uitgever Deep Silver kondigt 3D Vision support aan voor piraten RPG op PC.

Deep Silver maakte vandaag bekend dat de PC versie van de piraten RPG Risen 2: Dark Waters de 3D Vision technology van Nvidia volledig zal ondersteunen.

Nooit eerder is de wereld van piraten en monsters, zeelui en dwergen, goed en kwaad in deze mate op het PC scherm ervaren – het brengt de piratenwereld van Risen 2 tot op een geheel nieuw niveau, zo realistisch dat je de rum bijna kunt proeven.
Ontmoetingen met vijanden zoals de afschuwelijke Tomb Spider worden door de nieuwe dimensie dichter dan ooit tot bij de speler gebracht. Dompel jezelf onder in een zoektocht naar de schat van de legendarische Captain Steelbeard en leer om te gaan met de inboorlingen van de Shaganumbi stam om zo het geheim van Voodoo magie te leren, en dat allemaal in prachtige 3D!

Om het 3D effect van Risen 2: Dark Waters te ervaren zijn een compatibele Nvidia graphics card, 3D – bril en een monitor vereist.

Risen 2: Dark Waters zal via digitale verspreiding beschikbaar zijn voor PC, en via winkelverkoop voor zowel PC als consoles, net zoals de Collector’s Edition in bepaalde landen.

In Risen 2: Dark Waters wordt de held op pad gestuurd door de Inquisition om op zoek te gaan naar een oplossing voor de monsterlijke zeewezens. Ze bedreigen de scheepvaart, waardoor het eiland geen voorraden meer krijgt aangevoerd. De piraten lijken te weten hoe ze met dit ongedierte om moeten gaan, maar zij werken absoluut niet mee.

De nieuwe gameplay maakt Risen 2 nog vernieuwender: zo kun je nu bijvoorbeeld ook vuurwapens gebruiken. De avonturiers krijgen, net zoals echte piraten, ook een speciale vaardigheid genaamd ‘Dirty Tricks’, waarmee ze vijanden tijdens een gevecht kunnen afleiden of aanvallen.

No more articles