Blizzard heeft bekend gemaakt dat de eerste invites voor de World of Warcraft: Mists of Pandaria vandaag de deur zijn uitgegaan.

Momenteel zijn de invites enkel gelimiteerd voor WoW Annual Pass bezitters, pers, fansites, en familie en vrienden. Blizzard is van plan om Annual Pass bezitters in fases uit te nodigen voor de bèta. Alle gebruikers van een Annual Pass kunnen op hun twee oren slapen, want zij krijgen zonder fout een uitnodiging in de loop van de bèta. Zo zal men bepalen wie eerst mag gebaseerd op een aantal factoren, zoals hoe lang je WoW account actief is geweest en wanneer je bent ingeschreven voor de Annual Pass.

Extra spelers zonder een Pass zullen worden uitgenodigd op basis van Blizzard’s testbehoeftes. Wil je een kans maken om bij één van die extra spelers te behoren? Ga dan snel naar Battle.net en maak er een account aan!

Daarnaast waarschuwt de ontwikkelaar ook voor valse e-mails die de ronde gaan. Zo raadt Blizzard aan op niet op links te klikken in alle uitnodigingsmails die je zou krijgen. In plaats daarvan moet je gewoon inloggen op je Battle.net account en vanaf daar verder gaan.

[blockquote]Wij sturen u een e-mail om te laten weten dat u geselecteerd bent, maar let op voor phishing pogingen. Sommige gewetenloze individuen sturen vervalste e-mails die blijken van Blizzard afkomstig te zijn, maar zijn in feit bedoeld om uw inloggegevens te stelen.[/blockquote]

No more articles