Bethesda Softworks is verheugd te kunnen aankondigen dat Tango Gameworks met director Shinji Mikami aan een ‘survival horror’ game werkt onder codenaam ‘Zwei’.

Als een ware meester in het survival genre, is Shinji Mikami geëngageerd om een ‘zuivere’ survival horror game te creëren, een ervaring die hij beschrijft als één die de limieten van angst en opwinding verlegt. Hij en zijn team bij Tango zullen er alles aan doen om zijn visie in dat opzicht na te streven.

Aldus Shinji Mikami, president en creative director van Tango Gameworks:
[blockquote]“Een echte ‘survival horror’ game is er één die de speler confronteert met zijn angsten en die laat overwinnen. Ik heb mijn focus gevonden en eens te meer wil ik een pure survival horror game tot stand brengen. Ik ben zeer nauw bij de ontwikkeling van deze game betrokken om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd wordt, wees daar zeker van”[/blockquote]

Ook is men zo vriendelijk om ons een collage toe te rijken. In deze collage zien we de verschillende omgevingen die de game rijk is, die tevens de toon en de richting die de productie genomen heeft, moet weergeven.

No more articles