Naar aanloop van de E3 gamebeurs wemelt het van de geruchten. Sommigen met een berg zout te nemen, maar anderen bevatten ongetwijfeld een bron van waarheid. Zo ook met dit nieuw gerucht dat Bethesda ontwikkelaar een remaster gaat aankondigen op E3 2016.

In een recente podcast heeft MrMattyPlays – ook bekend als industry insider Shinobi602 – enkele E3 topics toegelicht. Eén hiervan is dat Bethesda een nieuwe remaster zal aankondigen. Verdere details zijn voorlopig nog onbekend, maar de kans is groot dat het om de populaire The Elder Scrolls V: Skyrim game gaat.

In de volledige podcast (onderaan te beluisteren) heeft Shinobi het onder andere nog over de nieuwe hardware die Microsoft mogelijk gaat aankondigen en de geruchten over de ontwikkeling van Dead Rising 4. Ook de geruchten rond Red Dead Redemption 2 en de Spide Man game komen kort aanbod.

Hoewel Shinobi’s geruchten achteraf vaak officieel bevestigd worden, moeten we deze nog steeds niet helemaal voor waarheid aannemen. Enkel E3 zal het zeggen en lang hoeven we hierop niet meer te wachten!

No more articles