Binary Domain wordt uitgebracht voor de PC. ‘Hollow Children’ komen in april naar PC gebruikers.

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. kondigen vandaag aan dat de langverwachte third-person squad shooter Binary Domain vanaf april wordt uitgebracht voor de pc. SEGA heeft geluisterd naar feedback van fans en kan met trots meedelen dat deze titel met een uniek verhaal en een unieke wereld nu verkrijgbaar is voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Aldus Gary Knight, Senior Vice President of Marketing bij SEGA:
[blockquote]“De consolepers was enthousiast en steeds meer spelers vroegen om een pc-versie van Binary Domain. Dus we hebben geluisterd en gedaan wat er van ons werd verlangd.”[/blockquote]

Binary Domain komt in zowel fysiek als digitaal formaat uit voor het PC platform. Meer informatie vind je in de betere speciaalzaak.

Binary Domain is een vooruitstrevende third-person squadshooter van de makers van de Yakuzaserie. Binary Domain speelt zich af in het Tokio van 2080 en schetst een levendig beeld van een land waarin de maatschappij en de natuur zijn verwoest. Spelers vechten tegen robotische verdedigingslinies in een stad waarin klimaatverandering veel mensen heeft gedwongen om in extreem arme sloppenwijken te leven, terwijl anderen in de futuristische stad boven op de onderstad wonen. Met een centraal staande, zich vertakkende verhaallijn, spraakherkenning tijdens gevechten/gesprekken en alle kenmerken van een AAA-shooter biedt Binary Domain met recht iets unieks binnen het genre.

No more articles