Irrational Games creative director Ken Levine zei dat vastgelopen zaken de PS Vita game verhinderen in de ontwikkeling.

Een BioShock game voor de PlayStation Vita werd aangekondigd tijdens de Electronic Entertainment Expo in 2011, maar ze zijn er nog steeds niet aan begonnen. Irrational Games hoofd Ken Levine legde uit aan de pers dat de game nog steeds  niet in ontwikkeling is door het gevolg van vastgelopen zakendeals.

[blockquote]”Zoals ik voorheen al zei, de keuze is momenteel niet aan mij. Die ligt bij de zakenmannen… Onderhandelen over die zakendeal en proberen om het voor beide kanten te laten werken. Ik hoop dat het gaat gebeuren want het is echt iets dat ik wil doen, maar tot dat iemand een check ondertekend kan ik echt niets doen,” zei Levine.

“Op het einde van de dag werk ik voor Take-Two en als we een game willen maken  moeten zij het kunnen financiëren, en ze moeten zeker zijn dat ze en deal hebben waar zij en Sony beide tevreden van zijn,” voegde hij toe. “Het moet financieel werken voor Take-Two en Sony… en dan zal er hopelijk vorderingen komen in de ontwikkeling.”[/blockquote]

In december zei Levine dat het team van Irrational een idee had dat “veel potentieel” had voor de BioShock voor de PS Vita, maar hij waarschuwde de gamers om niet te enthousiast te worden over de titel aangezien “het enkel mogelijk was als de sterren op één rij gingen staan”.

No more articles