Irrational Games laat weten dat ze met de productie van downloadbare content is begonnen voor BioShock Infinite. En ook een Season Pass zal beschikbaar komen.

Drie brandnieuwe add-on packs zullen een aantal extra uren gameplay geven, waarbij de speler zijn reis in de hemelstad van Columbia verderzet met nieuwe verhalen, karakters, wapens en vermogens. Diegenen die de BioShock Infinite Season Pass aanschaffen zullen ook een gratis Early Bird Special Pack ontvangen. Deze pack bevat vier stuks exclusieve gear, een Machine Gun Damage Upgrade, een Pistol Damage Upgrade, een gouden skin voor beide wapens en vijf Infusion bottles die spelers toestaan om hun gezondheid, hun schild of hun vermogen om Vigors te gebruiken te verhogen.

De Season Pass zal vanaf 26 maart beschikbaar zijn, de dag waarop de game gepland staat om uit te komen, en bevat bijna aan 30 USD aan add-on materiaal voor maar 19,99 USD ((PlayStation®Network, Windows® PC) of  1600 Microsoft Points (Xbox LIVE), zodat je nog 30% bespaart.

No more articles