Je zult het waarschijnlijk al gemerkt hebben dat wij het echt op Japanse games hebben staan, vooral deze redacteur hier. Wel, vandaag kunnen we voor de fans van JRPG’s nog meer goed nieuws onthullen, want Black Rock Shooter: The Game komt deze maand nog naar Europa!

NIS America heeft via een persbericht bekend gemaakt dat we Black Rock Shooter: The Game op 24 april in onze contreien kunnen ontvangen. Ergens is het geen wonder dat de game ook haar entree overzees maakt, aangezien Black Rock Shooter wereldwijd erkend wordt door haar aantrekkelijke character designs. Wat ooit begon als een enkele character design is nu uitgegroeid naar een volwaardige anime serie en PSP titel!

Voor degenen die Black Rock Shooter: The Game niet kennen, hier even een korte overview.
We zitten in het jaar 2032. 19 jaar geleden werd de Aarde meedogenloos aangevallen door buitenaardse wezens en deze non-stop strijd bedreigt nu het voortbestaan van de mensheid. De laatste hoop voor de menselijke overleving is BRS, een heldin die gecreëerd is om enkel onze planeet te redden van haar ondergang. Veel blijft er echter niet meer van de menselijke populatie over, want toen ze ontwaakt werd om de strijd tegen de buitenaardse wezens eens en voor altijd te beëindigen, zijn er nog slechts twaalf mensen op Aarde…

Hieronder alvast een trailer om jullie warm te maken voor deze geweldige JRPG! Black Rock Shooter: The Game is op 24 april voor de PSP verkrijg via het SEN.

 

No more articles