Niet iedereen kan thuis zitten gamen wanneer hij of zij dat wil. Nee, sommige mensen hebben het minder goed getroffen.

Zoals onze kleine gamer in wording, Brady. Deze jonge kleuter van 5 jaar moest noodgedwongen een levertransplantatie ondergaan. Deze operatie is gelukkig goed verlopen, maar toch had Brady pijn en had hij een hekel aan alles wat te maken had met ziekenhuizen, althans volgens Brady’s vader. Zijn vader, al een gamer natuurlijk, herinnerde zich de liefdadigheid van Bungie en nam dan ook meteen contact op met deze tak in het bedrijf. Op deze manier kwam hij in contact met Christine, een medewerker van deze liefdadigheid.

Waarom Bungie precies? Omdat Brady dol is op Halo en gezien het Bungie kantoor niet ver was van het kinderziekenhuis, is Christine bij hem op bezoek gegaan. Bij zich had ze een kaart met wensen van het hele Bungie team, een Halo T-shirt en een levensgrote replica van Carters helm uit Halo: Reach. Wij zijn alvast jaloers.

Verder wist de vader ons te vertellen dat zijn familie Bungie niet genoeg kan bedanken. En voor wie zich vragen stelt bij het feit dat een kleuter van 5 jaar Halo: Reach speelt heeft hij het volgende te zeggen: [blockquote]Brady speelt natuurlijk geen games zoals ik of een normale gamer dat zou doen. Hij gaat niet zomaar online even spelen of verder met de campaign. Ik ga samen met mijn zoon neerzitten en speel een stukje van het verhaal, of soms komt de mama erbij zitten en spelen we samen de multiplayer

Hij houdt meer van het idee dat achter Halo zit, dan dat hij het speelt. Hij zou zelfs liever met Halo actiefiguurtjes spelen. De Halo wereld zet zijn jonge verbeelding gewoon aan het werk, het is prachtig![/blockquote]

Wie meer afbeeldingen wil zien, kan terecht op deze Tumbler pagina. Wees wel gewaarschuwd, sommige afbeeldingen kunnen toch een traantje laten vallen.

No more articles