Infinity Ward lijkt zo lek als een zeef, want het regent opnieuw geruchten over de Call of Duty franchise.

Eerder kwamen we te weten dat de nieuwe Call of Duty game in de ruimte zal plaatsvinden en ook de mogelijke titel kwamen we te weten: Call of Duty Infinite Warfare. Nu slaan de CoD harten helemaal over, want nieuwe geruchten wijzen erop dat een remake van de immens populaire Modern Warfare game samen met Infinite Warfare gaat verschijnen.

Modern Warfare Remastered wordt al jaren besproken door de community en staat hoog op het verlanglijstje.  Een pre-order kaart voor de nieuwe shooter is online gelekt en toont niet alleen de boxart met release datum van CoD Infinite Warfare, maar ook vermelding van Modern Warfare Remastered. Verschillende online petities later krijgt deze luide roep nu mogelijk gehoor.

call of duty infinite warfare

call of duty infinite warfare

Call of Duty Modern Warfare wordt nog steeds gezien als een soort vanilla Call of Duty. De game uit de franchise die voor velen nog steeds toont waarvoor Call of Duty echt staat. In latere delen werden karakters, levels en customisaties steeds kleurrijker, waardoor het realisme in Call of Duty verdween.

No more articles