Waarom zou Capcom nu in godsnaam mensenvlees verkopen denken we dan? Niets is minder waar, gelukkig, want deze markt gaat om Resident Evil.

De tentoonstelling heet Wesker & Son Resident Evil Human Butchery, wat zich vrij vertaalt tot mensen slagerij. Gelukkig gaat het hier niet om echt mensenvlees, maar om vlees dat gevormd werd tot lichaamsdelen. Op deze markt kan men dingen zoals gepeperde mensen en citroenworsten, J’avo (voor de leken: een personage uit de reeks) vangt mensendij-steaks en potten met rode en groene kruiden kopen.

Om hun goede harten te tonen bij Capcom geven ze de opbrengst weg aan het goede doel, de Limbless Association: een goed doel voor mensen die ledematen verloren hebben. Als extra houden ze ook lezingen in het St. Bartholomex’s Hospital Pathology Museum. Hier kan men ontdekken hoe de Resident Evil games verschillen van de realiteit.

Dit is echter niet de eerste keer dat Capcom iets met eten doet, in Japan hebben ze ook een restaurant geopend dat zich baseert op de reeks. We willen toch even waarschuwen dat onderstaande afbeeldingen er geweldig echt uitzien, niet voor gevoelige lezertjes…

No more articles