Danger Close Games, een studio van Electronic Arts heeft vandaag de samenwerking bekendgemaakt tussen Medal of Honor Warfighter en Linkin Park, één van de populairste rockbands ter wereld.

Mike Shinoda, co-producent en zanger van de band, schreef de sterke, originele muziek voor Medal of Honor WarfighterDe intense gameplay krijgt hierdoor nog meer diepgang en emotionele lading. Linkin Park heeft bovendien het nummer Castle of Glass aan hun nieuwe album Living Things toegevoegd.

Het nummer gaat over het leven van een soldaat en past bij de indrukwekkende thema’s en authentieke actie in de game. De videoclip, die in oktober uitkomt, gaat in op de vele offers die de soldaten en hun families moeten brengen.

Het concept voor de muziekvideo van Castle of Glass is het resultaat van de directe samenwerking tussen de bandleden van Linkin Park en Danger Close Games. De muziekvideo wordt geproduceerd door Digital Domain en Danger Close en bevat een unieke mix van live actiemateriaal met opnamen uit de gameplay van Medal of Honor Warfighter.

No more articles