Ubisoft kondigt aan dat Child of Light, de poëtische turn-based RPG die digitaal verkrijgbaar is vanaf 30 april 2014, dezelfde dag beschikbaar zal zijn in retail als Deluxe Edition voor PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Deze Deluxe Edition is vanaf nu te pre-orderen en zit boordevol exclusieve content.

 Child of Light Deluxe Edition

De Child of Light Deluxe Edition bevat veel exclusieve content waaronder een poster ontworpen door Yoshitaka Amano, de gerenommeerde Japanse kunstenaar, een artbook van 24 pagina’s met nooit eerder vertoonde tekeningen, en een sleutelhanger van Igniculus. Daarnaast bevat deze editie ook extra in-game content zoals een bonus-avontuur, een nieuw personage en een aantal verzamelvoorwerpen.

Daarbovenop genieten de PlayStation 3 en PlayStation 4 versies van de game, zowel in retail als digitaal, van de cross-buy optie. Zo kunnen spelers die de game aanschaffen voor PlayStation 3 of PlayStation 4, op beide platformen aan de slag met Child of Light, zonder bijkomende kosten.

Child of Light Deluxe Edition

Child of Light Deluxe Edition

Child of Light grafische pracht

Child of Light is gemaakt door een klein team van ervaren ontwikkelaars in de Ubisoft Montreal Studio en ontwikkeld op Ubisofts UbiArt Framework. Met deze krachtige engine brengen programmeurs en artiesten hun creaties tot leven doordat de engine toelaat om originele concept art onbewerkt in de gamewereld in te voeren. Hierdoor stap je in Child of Light in een interactief schilderij tijdens het spelen.

Storyline Child of Light

Child of Light is geïnspireerd door klassieke sprookjes en nodigt je uit voor een episch avontuur in de magische wereld Lemuria. Onthul mysteries, neem deel aan beurtelingse gevechten zoals in klassieke RPG’s en ontdek het mythische koninkrijk. Kruip in de huid van Aurora, een kind weg van thuis die, in haar avontuur om huiswaarts te keren, de zon, de maan en de sterren moet terugbrengen. Deze worden gevangen gehouden door de mysterieuze ‘Koningin van de Nacht’. Samen met Igniculus de vuurvlieg en andere vrienden, komt Aurora oog in oog te staan met haar grootste angsten. Versla draken en andere mythische wezens in deze moderne versie van een ‘coming-of-age’ verhaal.

The game is beschikbaar voor download via Xbox LIVE voor Xbox 360 en Xbox One, via PlayStation Network voor PlayStation 3 en PlayStation 4, via de Nintendo eShop voor de Wii U, en via PC Digital, voor €14,99.

No more articles