Vandaag voegt Cooler Master een nieuwe behuizing toe aan haar CM Storm line up: De CM Storm Scout 2 Advanced.

Meer koeling

De CM Storm Scout 2 was een case voor de gebruiker welke al verschillende fans thuis heeft liggen en dus niet te veel wilde betalen voor een case met fans die hij of zij niet nodig heeft. Nu biedt Cooler Master ook een oplossing voor de gebruiker die geen oneindige voorraad aan fans heeft, maar wel een behuizing wil met veel features zoals stalen hendels, verwijderbare HDD cages, stoffilters en een cover om de USB 3.0 poorten op het I/O paneel te beschermen. De CM Storm Scout 2 Advanced heeft in totaal drie 120mm fans, waarvan de twee front fans verrijkt zijn met rode LED lichten.

Meer keuze

De CM Storm Scout 2 bood één 2.5’’ bracket aan voor de behoefte van de gebruiker. De CM Storm Scout 2 Advanced gaat daar een stap boven zitten en biedt in totaal twee 2.5’’ brackets voor de mensen met strengere eisen. Dit maakt de Advanced editie de beste keuze voor de gebruiker met een behoefte aan extra veel ruimte.

Naast Gun Metal Grey en Midnight Black is de Scout 2 Advanced ook beschikbaar in een derde, misschien nog wel aantrekkelijkere, kleur: Ghost White. Deze drie modellen zullen eind januari 2013 beschikbaar zijn in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van €109,99

No more articles