De launch van de nieuwste Call of Duty is nog maar een feit en de klachten beginnen al te regenen. Het draait hem vooral over lag en connectie problemen die gepaard gaan met bad hit detection. En dit werkt enorm op de zenuwen bij elke gamer die van shooters houdt.

Na een tijdje de klachtenregen bekeken te hebben, kunnen we tot de conclusie komen dat de bugs zowel op elk platform van de partij zijn. De klachten zijn duidelijk te volgen op Activision’s Twitter account, de gameforums en Reddit.

De klachten omvatten problemen zoals disconnecting midden in een match, tijdens matchmaking “service is not avaible” op het scherm zien verschijnen, en waarschijnlijk nog het vervelendste van allemaal “bad hit detection”. Hierbij blijken je kogels geen impact te hebben op je vijand zijn levens maar zelf sterf je zowat direct als je geraakt wordt door andere spelers.

Hiernaast heeft iedereen te horen gekregen dat Sledgehammer Games’ Michael Condrey bevestigd heeft dat de game gelanceerd zou worden met dedicated servers. En hier zijn we dan, een aantal dagen na de lancereing en van deze servers is geen spoor te verkennen.

Bij zowat elke game de dag van vandaag, kan men op z’n minst van een slechte release spreken. Ervaar jij ook zulke problemen?

No more articles