Wie fan is van Company of Heroes mag zich aan goed nieuws verwachten. De game gaat namelijk heel binnenkort in de bètafase.

Dit althans volgens een CoH2 forum post gevonden door IncGamers. Deze forum post werd samen met een developer dagboek gevonden. Echter voor wie echt niet meer kan wachten tot na de lancering van het nieuwe jaar, is er volgende week een Alpha Stress Test voor een gelimiteerd aantal deelnemers. Hierover zijn nog geen details bekend, maar deze zullen vanzelfsprekend snel aan het licht komen.

De gesloten bèta versie zal beschikbaar zijn voor pre-orders en diegenen met keys van events. In dezelfde forum post maakt Greg Wilson, producer van deze RTS game, bekend dat de game volgend jaar nog zal releasen: [blockquote]Bouwend op de ervaring die we bij onze vorige games opdeden, streven we ernaar om onze nieuwe game beter te maken door regelmatig updates te lanceren. Dit houden bug fixes, balance updates en GRATIS content in.

Voor wie interesse heeft in meer, kunnen we Command Pass introduceren, een upgrade dat perks aanbiedt zoals toegang tot speciale maps, events en andere bonussen. Deze pass is gratis voor diegenen die de Digital Collector’s Edition gepre-ordered hebben. Meer informatie zal later volgen.[/blockquote]

No more articles