Watch Dogs Bad Blood, de nieuwe downloadbare content voor Watch Dogs, is nu verkrijgbaar voor eigenaars van de Season Pass op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Vanaf 30 september is deze DLC ook beschikbaar voor alle andere spelers.

In Watch Dogs Bad Blood kruip je in de huid van Raymond ‘T-Bone’ Kenney, de briljante en excentrieke hacker uit de originele game. Je begint aan T-Bone’s verhaal wanneer hij een vals spoor in het systeem van Blume probeert te plaatsen en een paniekerig telefoontje krijgt van één van zijn voormalige collega’s bij Blume, Tobias Frewer, die dringend hulp nodig heeft. T-Bone besluit Tobias te helpen, maar beseft al snel dat de details in Tobias’ verhaal niet helemaal kloppen.

Watch Dogs Bad Blood geeft je ook toegang tot Street Sweep-contracten, een nieuw dynamisch systeem van zijmissies dat je talloze uren aan uitdagingen voorschotelt.Alle Street Sweep-contracten zijn speelbaar in de coöp-modus (online met je vrienden of andere spelers), waardoor je voor de eerste keer in Watch Dogs samenwerkt om de criminele organisaties van Chicago te bestrijden. De populaire online Hacking- enTailing-modi zijn, samen met de ctOS Companion App, ook volledig speelbaar als T-Bone in Watch Dogs Bad Blood.

Daarbovenop bevat Watch Dogs Bad Blood ook exclusieve wapens, perks en outfits, waaronder de op afstand bestuurbare wagen ‘Eugene’, T-Bone’s nieuwste creatie die geüpgradet kan worden met diverse aanvals- en verdedigingsopties.

No more articles