Na aanhoudende geruchten weet Twitch Film te melden dat wellicht de Zweed Daniel Espinosa (bekend van Safe House en Easy Money) de eerste Assassin’s Creed film gaat regisseren.

Eerder werd bekend dat Michael Fassbender verbonden is aan de film als acteur en producent. De film lijkt met het inzoomen op Espinosa nu eindelijk echt van de grond te komen.

Overigens is het nog niet helemaal duidelijk hoe het personage van Fassbender eruit gaat zien, en of hij de ‘rol’ van Ezio, Desmond of een van de andere protagonisten uit de serie op zich gaat nemen. Misschien dat ze het over een andere boeg gooien en met een schone lei beginnen.

Het officieel bekendmaken van de naam van de regisseur zou een grote stap zijn voor Twentieth Century Fox en Ubisoft. De film staat op de planning om in de zomer/herfst van 2015 uit te komen.

Dit is wat er tot nog toe bekend is gemaakt over de inhoud van de film:

“A bartender is captured by a large corporation and is forced into a machine, named “The Animus”, allowing him to relive the memories of his ancestors — Most of whom are Assassins — to retrieve powerful and dangerous artifacts.”

No more articles