Namco Bandai kondigt aan dat Dark Souls II vandaag voor de PlayStation 3 en Xbox 360 is gelanceerd in Europa en Australazië.

Dark Souls II is het vervolg op Dark Souls, een topgame dat als één van de meest uitdagende ervaringen ooit in de videogamegeschiedenis wordt beschouwd. In Dark Souls II trotseren spelers sadistische vijanden en meedogenloze eindbazen tijdens hun avontuur doorheen een gebroken wereld waar gevaar om elke hoek loert. Enkel diegenen die goed kunnen vechten, veel geluk hebben en slim zijn, kunnen in Dark Souls II overleven en voor de eeuwige glorie gaan. Een stevige portie doorzettingsvermogen hebben is cruciaal wil je erin slagen de meest bloeddorstige vijanden te verslaan en de talrijke demonische omgevingen te overleven.

Dark Souls II laat spelers ‘genieten’ van een sombere omgeving vol gevaar en avontuur wat hen toelaat te ontdekken wat er onder de angst en pijn die de wereld overspoelt, ligt. Met Dark Souls II wil de Japanse ontwikkelaar FromSoftware spelers een unieke ervaring voorschotelen met verbeterde graphics, levensechte animaties en een dynamische lichtinval, terwijl de basisonderdelen behouden blijven om de game uitdagend te houden. Elk hard bevochten duel dat beslecht wordt in het voordeel van de speler, blijft een tafereel dat bol staat van emotie.

Aldus Mathieu Piau, EMEA Marketing Director bij Namco Bandai Games Europe:

“FromSoftware ging net dat tikkeltje verder met Dark Souls II om er een waardige opvolger van Dark Souls van te maken. Dat was een immense uitdaging. Geen enkel ander spel kan concurreren met de Dark Souls-franchise wanneer het aankomt op het leveren van een diepgaande en zenuwslopende ervaring! Als een van de meest geanticipeerde games van dit jaar belooft Dark Souls II een rijk avontuur voor te schotelen aan diegenen die bereid zijn om verder te gaan dan de dood zelf.”

Dark Souls II is nu verkrijgbaar in Europa en Australazië op PlayStation 3 en Xbox 360. De PC-versie verschijnt op 25 april 2014.

No more articles