Deep Silver presenteert vandaag de Amerikaanse eenheden die in de komende DLC beschikbaar zullen zijn. Deze uitbreiding bevat onder andere nieuwe wapens, uitrustingen en militair materieel.

In de nieuwe DLC kunnen spelers bijvoorbeeld met bazooka’s en Thompson – machinegeweren schieten, Sherman – tanks besturen of vanuit de lucht aanvallen in een P – 47 Thunderbolt. Het spel zal ook de beroemde Higgins – boot bevatten, die de geallieerden gebruikten tijdens de landing op Omaha Beach op 6 juni 1944. Dankzij deze schepen wordt het veroveren van het vasteland een belangrijk strategisch doelwit.

De DLC zal exclusief voor PC beschikbaar zijn op 14 december 2012, voor €9,99. De main game is noodzakelijk om de DLC te kunnen gebruiken. De D – Day DLC is enkel beschikbaar via download.

Bovendien stellen Deep Silver en ontwikkelaar X1 Software/AWAR vandaag een nieuwe wedstrijd voor waarin je kans maakt om de D-Day DLC te winnen. Om deel te nemen moeten spelers een eigen missie ontwikkelen en die insturen. Bestaande missies mogen uiteraard niet ingezonden worden als deelname voor deze wedstrijd.

De wedstrijd begint vandaag en eindigt op 14 december 2012. Voor meer informatie en om deel te nemen, surf dan snel naar deze website!

De spelers zullen de winnende missies kunnen downloaden bij de eerstvolgende patch release. De makers van deze winnende missies zullen vermeld worden in de credits.

No more articles