De nieuwe actie- en avonturengame Sorcery ligt vanaf 23 mei in de winkel. In deze game, ontwikkeld door Santa Monica Studio/The Workshop, word je een echte tovenaar in het Faerie Kingdom.

Er zijn games die leuk zijn met PlayStation Move en er zijn games die er echt voor ontworpen zijn. Sorcery hoort bij deze laatste. De magie ligt tijdens de hele game in jouw handen: de PlayStation Move controller wordt namelijk letterlijk een toverstaf!

Als tovenaarsleerling Finn strijd je zij aan zij met de kat Erline om uit de handen te blijven van de boosaardige Nightmare Queen, die ermee dreigt het Faerie Kingdom in een eeuwige nacht te veranderen. Op je speurtocht doorkruis je verschillende magische werelden en kom je oog in oog te staan met legers vijanden en eindbazen. Dit doe je door toverspreuken te gebruiken en toverdrankjes achterover te slaan met de PlayStation Move-bewegingscontroller die je bewegingen perfect weergeeft in de game. Je gebruikt de toverspreuken niet alleen in de gevechten, maar ook om puzzels op te lossen, bruggen te repareren en deuren te openen. Hocus Pocus… Na enige oefening waan je je een echte tovenaar!

[toggle_box title=”Highlights” width=”Width of toggle box”]

  • Grijp de kans je volk te redden door monsters te verslaan, exotische schatten te vinden en het op te nemen tegen de Nightmare Queen.
  • Ontwerp je eigen toverspreuken, meng geheime druidendrankjes, los puzzels op en tover heel gericht dankzij de PlayStation®Move-bewegingscontroller die je bewegingen perfect weergeeft in de game.
  • Vecht je een weg door unieke omgevingen en versla talloze vijanden om je personage en uitrusting te verbeteren.
  • Voer allerlei extra opdrachten uit en beleef onverwachte avonturen in het Faerie Kingdom.

[/toggle_box]

[toggle_box title=”Technische praat” width=”Width of toggle box”]
Platform: PlayStation 3
Ontwikkelaar: Santa Monica Studio / The Workshop
Accessoires: PlayStation Move-bewegingscontroller (vereist), PlayStation Move Navigation controller en PlayStation Eye camera
Genre: Actie/Avonturengame
Prijzen:

  • Game alleen: 39,99 euro
  • Bundel met PS Move, PS Eye en Navigation controller: € 79,99
  • Bundel met PS3 en PS Move, PS Eye en Navigation controller: € 299,99

Spelers: 1
Leeftijd: 12+
Release: 23 mei 2012

[/toggle_box]

No more articles