Het heeft drie games lang moeten duren, maar bij het vierde deel komt Sony met een multiplayer op de proppen voor God of War: Ascension!

Er zal zowel een online als een offline multiplayer modus beschikbaar zijn, geschikt voor gevechten tot 8 simultane spelers. Ook zullen er verschillende multiplayer modi aanwezig zijn, dat blijkt om team-based gameplay te gaan. Zo zullen spelers moeten kiezen onder welke van de vier goden willen strijden: Zeus, Poseidon, Hades of Ares. Combineer dit alles met het brutale jasje waarvoor God of War zo gekend is, en we zullen ons zeker niet vervelen!

Voor de singleplayer fanaten onder ons, geen zorgen! Volgens Sony heeft deze multiplayer geen averechts gevolg op de singleplayer. De campaign mode zal in Ascension wel “een klein beetje korter” zijn, maar veel zal het niet schelen. Het is Sony’s bedoeling niet om de singleplayer op te offeren voor de multiplayer en dus concentreren ze zich voor de volle 100% op beide modi. Ze brengen zelfs eens vernieuwd vecht- en wapensysteem, mini-games, nieuwe puzzels, vloeiende en levensechte personages, dynamische lichteffecten, en wereld-veranderende scenario’s. Er staat ons dus heel wat te wachten!

En om het wachten een beetje draagbaar te maken, heeft Sony enkele nieuwe screenshots weten vrij te geven! Enjoy!

No more articles