Middle-earth: Shadow of Mordor is de nieuwste telg in de Middle-earth saga en wordt een duister verhaal over vergelding.

Bestuur Talion, een ranger die alles verliest op de avond dat Sauron terugkeert naar Mordor. Tijdens je persoonlijke wraaktocht ontrafel je het mysterie van de geest die jou in zijn macht heeft, ontdek je de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteer je de ultieme vijand.

Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions geven vandaag vijf nieuwe screenshots en concept art vrij van deze game, en biedt ons een blik op de dynamische wereld van de game en de next gen features. Hierbij zie je:

  • Talion: enkele ogenblikken voor hij sterft verliest deze ranger zijn familie en alles wat hem dierbaar is. Hij staat op uit de dood door een mysterieuze ‘Spirit of Vengeance’.
  • Mordor: de game speelt zich af tussen The Hobbit en The Lord of the Rings. Het verhaal begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en onrust zaait in de regio.
  • Nemesis Systeem: Ontdek next-gen gameplay, waarmee je door middel van je acties, relaties met en karakteristieken van de vijand vormgeeft. Ook na jouw dood blijven jouw gameplay arcs bestaan.
  • Wraith Abilities: beheers Wraith Powers om wraak te nemen op vijanden, groeperingen te infiltreren en om te domineren in een adaptieve wereld.
  • Melee Combat: verschillende vijanden vragen om verschillende tactieken. de game stimuleert jouw vaardigheden, talenten en wapens om deze zodanig te verbeteren dat ze legendarisch worden, door een systeem met ‘rune’ beloningen die gebaseerd is op jouw strategie.

Zoals we het hier allemaal lezen, kan deze game heel wat te bieden hebben. Hopelijk maken ze het waar.

No more articles