De PS Vita is intussen al een tijdje op de markt en meer en meer apps en games worden gereleased voor deze kleine maar krachtige handheld.

Sony Computer Entertainment kondigde aan dat we deze zomer maar liefst 4 nieuwe apps mogen verwachten voor de PS Vita. De applicaties zullen gebruik maken van het touchscreen, het touchpanel op de achterkant, de camera aan beide zijden en een 3G-verbinding. Deze applicaties, die trouwens gratis zullen zijn, zijn Travel Bug, Ecolibrium, Imaginstruments en t@g, hieronder meer informatie:

  • Travel Bug: deze app stelt jou in staat een insect aan te maken wiens missie gebaseerd is op een reis. Dit insect kan foto’s nemen en deze gebruiken om jouw interactieve plan aan te vullen. Je kunt online tegen je vrienden spelen, om het snelst de bestemming bereiken.
  • Ecolibrium: dit spelletje draait om het maken van een ecosysteem. Wanneer dit ecosysteem slecht in elkaar zit, moet je de dieren die erin leven met de hand voeden, totdat het ecosysteem terug in evenwicht is.
  • Imaginstruments: zoals de naam al vertelt, je bespeelt een denkbeeldig instrument aan de hand van het touchscreen en met een simpele druk op een knop kun je jouw meesterwerk opnemen.
  • t@g: je verzamelt graffiti die je ergens tegenkomt, of je eigen graffiti, en je neemt het op tegen de tags van andere spelers. Met behulp van 3G en GPS kun je tags een plaatsje geven in de wereld, zodat iedereen kan weten waar jouw tag te bewonderen is.
No more articles