De Xbox One titel Dead Rising 3 – waarvan 1,2 miljoen exemplaren verkocht zijn – komt op 5 september 2014 ook naar PC. PC gamers kunnen deze zomer dus de Dead Rising-horror ervaren met volledig geoptimaliseerde visuals voor wide screen. verbeterde personages en achtergronden, intense actie en meer zombies dan ooit te voren, aldus de uitgever.

Dead Rising 3 features:

  • 10 Jaar na de gebeurtenissen in Fortune City worden spelers meegenomen naar de enorme open en geïnfecteerde wereld van Los Perdidos terwijl ze worden omgeven door actie en sterke visuals.
  • Alle survival horror actie  komt volledig geoptimaliseerd naar de PC.
  • Meer zombies dan ooit tevoren – De zombies zijn slimmer en dodelijker dan ooit met AI en een gedeeld bewustzijn dat spelers dwingt om al hun sluwe vaardigheden en creativiteit te gebruiken om in leven te blijven.
  • Honderden unieke combo wapens en voertuigen – Combineer en customize honderden gevonden stukken uit de Sandbox-wereld, waaronder de gruwelijke Boom Cannon wapen of het Party Slapper voertuig.
  • Face the horror alleen of met een vriend – Bundel je krachten met een vriend voor een eindeloze zombie-kill chaos en verdien ervaringspunten die te gebruiken zijn in de single player modus.
No more articles