Dead Space 2 was heel eng volgens sommigen en natuurlijk hopen we dat Dead Space 3 dit nog steeds zal zijn. EA laat ons weten wanneer we dit zelf kunnen ontdekken.

EA komt eindelijk met een releasedatum naar buiten. Dit is namelijk 5 februari 2013 in Noord-Amerika en 8 februari in Europa. Als je deze game pre-ordert, krijg je onderstaande twee bundels:

[toggle_box title=”First Contact Bundel” width=”Width of toggle box”]
First Contact Suit: 
Dit EVA (Extra-Vehicular Activity) pak werd gemaakt door het SCAF (Sovereign Colonies Armed Forces) voor confrontaties met buitenlandse entiteiten. Het heeft een gouden afwerking om langdurige blootstelling aan de ruimte te weerstaan en een dik armor voor onbekende redenen.

Negotiator Weapon:
Eigenlijk is dit een wetenschappelijk instrument volgens het SCAF. Dit ding kreeg dezelfde gouden afwerking en is geladen met agressieve hardware. De Tesla Beam, dewelke je er kunt op monteren, kan een organisme de grootte van een mens in verschillende stukjes blazen. De Linegun, onderaan monteerbaar, heeft als enige doel het amputeren van organisch weefsel vanop een afstand.
[/toggle_box]

[toggle_box title=”Witness the Truth Bundel” width=”Width of toggle box”]

Witness Suit:
Deze isolatiepakken werden gedragen door een SCAF graafteam die de donkere geheimen van Tau Volantis opgraafden. Wat ze ook vonden, het heeft hen voorgoed veranderd. Wanneer ze enkele weken later terug naar boven kwamen, waren ze van kop tot teen bedekt in vreemde graffiti en beweerden ze de ‘Wittnesses to the Truth’ te zijn.

Evangelizer Weapon:
Een modificatie van de standaard AL-2, gebruikt door de Sovereign Colonies Legionairen. Deze versie ondersteunt een AL-2g assault rifle op de bovenkant met een Emerson 2100 shotgun aan de onderkant. ‘The Surviving Witnesses’ van het SCAF graafteam noemden het de Evangelizer en decoreerden het met vreemde symbolen.[/toggle_box]

No more articles