Het spannende, angstaanjagende gevecht vol actie tegen de Necromorphs is weer terug en deze keer staan gamers er echter niet meer alleen voor!

Visceral Games kondigde vandaag ook aan dat gamers dit brute avontuur in maart kunnen uitbreiden met Dead Space 3 Awakened, een geheel nieuw digitaal downloadpack. In Dead Space 3 Awakened zullen spelers de donkerste hoofdstukken ervaren als de gevechten tegen de Necromorphs ijzingwekkender en aangstaanjagender worden dan ooit tevoren. Dit digitale downloadpack zal in maart verkrijgbaar zijn voor het PlayStation Network, Xbox LIVE Marketplace en PC via Origin.com.

Aldus Steve Papoutsis, Vice President en General Manager van Visceral Games en Executive Producer van Dead Space 3:

Ons doel met Dead Space 3 was om de franchise te evolueren door innovatieve nieuwe features te introduceren zoals drop-in/drop-out, co-op, een weapon crafting systeem en een spannende atmosfeer, waarbij de geweldige spanning, horror, actie en geluiden waar de serie bekend om staat, behouden blijven. Gamers zullen in en uit de ruimte gegooid worden, naar een vijandige nieuwe ijsplaneet worden gebracht, en krijgen de mogelijkheid om meerdere verschillende verlaten ruimteschepen en grotten te verkennen. We stoppen daar echter niet. In Dead Space 3 Awakened zullen gamers een paar van de meest enge gebeurtenissen ervaren die ze ooit hebben meegemaakt in een Dead Space game – they are going to love it.

Dead Space 3 is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360 met Kinect support en de PC.

No more articles