Deep Silver maakt vandaag de komende release bekend van de “Game of the Year Edition” van het bekroonde Dead Island.

Dead Island heeft, met meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, reeds een gigantische fanbase opgebouwd. Deze nieuwe editie bezorgt spelers die de megahit Dead Island nog moeten verkennen een versie boordevol content: inclusief de “Bloodbath Arena” modus, de “Ryder White” verhaallijn en de blueprint van het “The Ripper” wapen. Dit complete Dead Island pakket bevat alle fascinerende inhoud die voorheen enkel digitaal beschikbaar was.

Ryder White:
Deze verhaallijn levert een uniek inzicht in de gebeurtenissen in het centrale verhaal van Dead Island: deze keer krijgt de speler de kans om te spelen als Ryder White, de antagonist van het hoofdspel; leer meer over zijn motieven en waarom hij, vanuit zijn standpunt, deed wat hij moest doen. Deze frisse aanpak van het Dead Island verhaal toont Ryder White zowel als soldaat en als liefhebbende echtgenoot. Het verhaal, met Ryder White als nieuw speelbaar karakter, biedt een single player campagne met verschillende uren aan story content die een heel nieuw licht werpen op de gebeurtenissen in het hoofdspel. Twee blueprints en wapens zullen het nu al indrukwekkende arsenaal van Dead Island verder uitbreiden.

Bloodbath Arena:
Bloodbath Arena biedt vier verschillende arena’s met nieuwe uitdagingen die alleen of in co – op modus gespeeld kunnen worden. Het is een wanhopig gevecht om te overleven terwijl horde na horde weerbarstige zombies blijft aanvallen, de een al gruwelijker dan de andere. In Bloodbath Arena kunnen de personages experience points en items verzamelen en ze overbrengen naar de campagne modus. Spelers kunnen ook met de nieuw ingevoerde leaderboards hun zombievechtskills demonstreren.

Dead Island – Game of The Year Edition zal in Europa op 6 juli gereleased worden voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

No more articles