Deep Silver onthult vandaag de eerste details over de komende actierpg Sacred 3, de volgende aflevering in de populaire reeks die plaatsvindt in de Sacred – wereld.

Men zegt dat diegene die het Hart van Ancaria in zijn bezit heeft over het lot van de wereld zal beslissen. Zane Ashen, heerser van het corrupte Ashen Empire, zal er alles aandoen om het Hart te bemachtigen, hoewel de Seraphim het veilig weggeborgen hebben op een geheime locatie. Enkel wanneer een groep helden hun krachten bundelen, en zich verzetten tegen Zane Ashen’s schrikbewind, heeft de wereld een kans om aan de totale vernietiging te ontsnappen.

Het gevecht tegen het Ashen Empire kan gespeeld worden met maximaal 4 spelers in een unieke en uitdagende co – op mode, waarin ze niet enkel tegen hun keizerlijke vijanden strijden maar ook elkaar onderling gaan bekampen. Kunnen ze even goed overweg met hun personage als hun vrienden? Kunnen ze hun metgezellen op het slagveld overtreffen?
sacred 3
Spelers kunnen kiezen uit verschillende klassen – de Safiri Warrior en Ancarian Lancer zijn slechts enkele van de opties. Elk van deze klassen biedt een specifiek aanbod aan skills – spelers moeten bijvoorbeeld hun vechtstijl, materiaal en bonussen gaan kiezen, zodat ze in staat zijn om het hoofd te bieden aan het Ashen Empire.

Het epische gevecht tegen Zane vindt plaats in een kleurrijke en gevarieerde spelwereld, met een rijke mythologie en verschillende streken en klimaten. Veel van de te ontdekken gebieden zullen je bekend voorkomen uit de vorige Sacred games, zo is er bijvoorbeeld Castle Braverock, dat nu in puin ligt. Op hun reis komen onze helden indrukwekkende bosses tegen – een pak ervaring, legendarische schatten en eeuwige roem is hun beloning indien deze bazen overwonnen worden.
Sacred 3 wordt momenteel ontwikkeld door keen games en zal uitgebracht worden voor het PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Sacred 3 zal gereleased worden in 2013.

No more articles