EA SPORTS heeft bekendgemaakt dat de demo van FIFA 13 wereldwijd te downloaden is voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De FIFA 13-demo is beschikbaar via Origin, Xbox LIVE en PlayStation Network.

Speel de demo als Manchester City, Arsenal, Juventus, AC Milan of Borussia Dortmund en ervaar EA SPORTS Football Club-wedstrijddag. Deze nieuwe functie zorgt voor de meest directe en uitgebreide verbinding ooit tussen de game en het echte voetbal. FIFA 13 zal voor de topcompetities van de wereld het voetbalseizoen op de voet volgen. Dankzij EA SPORTS Football Club-wedstrijddag zie je echte krantenkoppen uit de hele wereld terug in FIFA 13. Blessures, schorsingen, slechte vorm en roddels in de pers; alle dramatische momenten uit de echte voetbalwereld komen terug in het commentaar van de game. De demo bevat de teams Manchester City, Arsenal, Juventus, AC Milan en Borussia Dortmund. De vorm van de spelers – uitgebreid in beeld in de teammanagementschermen – verandert regelmatig. De statistieken van spelers in vorm of spelers die zoeken naar hun vorm, veranderen dus in de loop van het seizoen op basis van hun prestaties in het echte voetbal.

FIFA 13 weet de onvoorspelbaarheid van de echte voetbalwereld uitstekend weer te geven; geen twee wedstrijden zijn hetzelfde. De game bevat baanbrekende vernieuwingen, zoals de FIFA 13-besturing van de balaanname en de Player Impact Engine, waardoor duels over het hele veld nog realistischer zijn, en functies als Compleet dribbelsysteem en Aanvalsintelligentie die zorgen voor vrijheid en creativiteit bij het aanvallen. FIFA 13 is het belangrijkste sociale voetbalnetwerk, waar miljoenen fans uit de hele wereld tegen elkaar spelen, contact houden en content delen. Op http://info.ea.com kun je alvast de FIFA 13-trailer en -screenshots bekijken en de factsheet lezen.

FIFA 13 wordt uitgebracht voor PlayStation 3 met PlayStation Move-ondersteuning, Xbox 360 met Kinect, PlayStation Vita, Nintendo Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PSP en later dit jaar ook voor Nintendo Wii U. De game zal ook beschikbaar zijn in de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch. De PEGI-classificatie is 3+.

No more articles