Bungie heeft de afschuwelijk lelijke waarheid aan het licht gebracht: geen enkel van je Destiny beta karakters zullen kunnen overstappen naar de volledige game. Alsook de vaults gaan volledig geleegd worden.

Bungie designer Tyson Green liet ook nog weten: “Sinds de beta, hebben we continu verfijningen aangebracht aan de game. De manier hoe je XP vergaart is verschillende keren aangepast. Er zijn items toegevoegd en verwijderd. Nieuwe features hebben hun opmars gemaakt. Ondanks er geen enkele grootse verandering komt, blijf je over met een mix van karakters in hun rare vorm die in het beste geval verwarrend gaan zijn en volledig onbruikbaar in het slechtste geval.”

Maar dit is de laatste keer dat je karakter op pensioen gaat. Op 9 september kun je een Guardian creëren die je een goed lang gezelschap geeft voor zolang jij dat wilt. Want je gaat zelf kunnen kiezen of en wanneer je hem gaat vervangen door een nieuw karakter. Aftellen dus naar de release date! Welke versie heb jij nog kunnen bemachtigen?

No more articles