Destiny is nog niet zo lang uit en toch is het een speler nu al gelukt om level 30 te bereiken. Het eerste wat nu in jullie hoofd rondvliegt is dat het iemand is die van bij de release 24/7 Destiny gespeeld heeft. Maar niets is minder waar..

De Amerikaan Mark Edward Neace Jr, aka N3AC3Y, heeft zichzelf gisteren bovenaan de ranglijst geplaatst. En dit met zijn trotse Exo Hunter op Xbox. Slechts één exotic armor en 8 legendarische items zorgden voor zijn level 30. Zijn stats kun je bekijken op zijn profiel dat beschikbaar is via de officiële site van Bungie. Ook hieronder kun je snel een afbeelding meepikken van zijn karakter.


Volgens de statistieken heeft de speler om en bij de 107 uren gespeeld. Een kwart van die tijd heeft hij gespendeerd in The Crucible. Meer dan 12 uren zijn gespendeerd aan de Vault Of Glass raid. Destiny, die gelanceerd is op 9 september, is nog maar uit voor 2 weken. Hij heeft naast deze Hunter ook nog 2 andere op zijn account staan, één van level 20 en de ander van level 21.

Hieronder zie je de tweet waarmee N3AC3Y zijn overwinning bekend maakte:

No more articles