Dat Destiny zich op de kaart wist te plaatsen is al bekend, mede doordat twee grote game-ontwikkelaars, Bungie en Activision, samenwerken voor dit project. De game laat beetje bij beetje van zich horen en vandaag is het weer zover.

Bungie liet vandaag weer een nieuw ontwerp van zijn game zien, namelijk The Shrike. Dit is een vroegtijdig 3D-model en concept van het voertuig. Dit voertuig werd ontworpen door lead designer Tom Doyle.

The Shrike zou ten alle tijde geraadpleegd kunnen worden. Hier werd door Doyle de volgende uitspraak gedaan: “Getting from point A to point B should be fun… not a menu option“. Het is ook bevestigd dat The Shrike mee zal evolueren samen met de speler.  De kleuren van The Shrike zouden overeenstemmen met Class die je speelt en de vooruitgang in de game.

Bungie wil toch nog meedelen dat alle items en voertuigen nog altijd onder constructie zijn, dus het zou kunnen dat The Shrike een totaal ander uiterlijk zou krijgen. Destiny verschijnt op 9 september 2014 voor Ps3, Ps4, Xbox One en Xbox 360.

No more articles