De co-op mode voor Call of Duty: Advanced Warfare is gisteren nog maar net bekendgemaakt en er zijn al meer details beschikbaar. Deze hebben we kunnen afleiden van de preview van IGN. De details lees je hieronder.

We gaan direct met de deur in huis vallen en we kunnen zeggen dat de co-op modus onder meer de multiplayer maps zal omvatten. Dit kun is samen speelbaar met 4 spelers online of een 2 spelers split screen. Er zijn 3 beschikbare classes waaronder Light, Heavy en Specialist.

Na elke wave zal je de kans krijgen om je uitrusting en Exo Suit te upgraden. Elke 10 rondes krijg je een willekeurig doel, waarvoor je extra punten krijgt als je het voltooit, of een penalty ontvangt wanneer niet. Je krijgt ook ondersteuningspakketten als je ondersteuningsbalk gevuld is.

Niet alle maps zijn direct volledig toegankelijk. Ze gaan namelijk opgedeeld worden in 4 secties. Als je de eerste 35 ronden van Survival kan voltooien krijg je de toegang tot sectie 2. Dit kan oplopen tot 100 punten voor sectie 4 maar houd er wel rekening mee dat men spreekt over een algemene score die bijgehouden wordt en niet in één sessie hoeft gespeeld te worden.

We kunnen hieruit besluiten dat het veel weg heeft van Modern Warfare 3’s co-op mode maar met een paar nieuwe twists.

No more articles