Short Peace: Ranko Tsukigime’s Longest Day, gepland voor een release dit najaar in Europa en Australazië, zal spelers een uitgebreide cross-platform ervaring weten aan te bieden met maar liefst vier Animated Short Movies en een actievolle game!

Combustible – de tweede film die wordt geregisseerd door Katsuhiro Otomo (bedenker van Steamboy en Akira) – speelt zich af in ‘the city of Edo’ in de 18e eeuw. Door het grote klassenverschil, hebben Owaka, een marktkramersdochter, en haar jeugdliefde Matsukichi het niet gemakkelijk. In haar wanhoop doet Owaka iets verschrikkelijks waardoor de hele stad overspoeld wordt door een dodelijk inferno..

Naast de films zal ook Ranko Tsukigime’s Longest Day (exclusief op de PlayStation 3) zijn opwachting maken. De game, geregisseerd door de enige echte Suda51, schotelt gamers actievolle gevechten aan die plaatsvinden in kleurrijke omgevingen. Wie na afloop wat wil bekomen, kan genieten van de vele in-game animaties die tijdens het avontuur worden vrijgespeeld.

Short Peace: Ranko Tsukigime’s Longest Day zal dit voorjaar in Europa en Australazië beschikbaar zijn voor PlayStation 3.

No more articles