Veel Devil May Cry-fans vonden de eerste games, die we trouwens onlangs nog eens konden herbeleven dankzij de HD-remake, goud waard. Maar sommigen beweren dat ze de verkeerde kant opgaan met de nieuwe DmC.

Veel fans vinden dat ze met de nieuwe game de serie te drastisch gaan veranderen en volgens één fan zal daardoor de verkoop ook erg tegenvallen. Natuurlijk kwam hier meteen reactie op van Tameem Antoniades, studiohoofd bij Ninja Theory: [blockquote]Meestal is de grootste creatieve fout die men kan maken, het maken van een game voor iemand anders. De enkele weg naar een succesvolle game is als de ontwikkelaar die zelf wil spelen, dus gezien die theorie interesseert het me niet of we nu 1000, of 2 miljoen games verkopen.[/blockquote]

Blijkbaar denkt de ontwikkelaar dat er genoeg fans zijn die de game zullen kopen, maar als we even terug gaan in de tijd, kunnen we zien dat games zoals Heavenly Sword en Enslaved minder succesvol waren. Nochtans werden deze games vervaardigd onder dezelfde visie. Wat denken jullie? Het kopen waard?

No more articles