Vergis je niet, het is geen minimalistische versie van de game zoals bij de Windows 7 Starter Edition, maar wel een gratis trial/demo.

Dankzij deze Starter Edition kun je het langverwachte Diablo 3 testen zonder de game hoeven te kopen. Het downloaden van de game gebeurt uiteraard langs Battle.net en de eerste 30 dagen na de launch (vandaag dus) zijn gratis te spelen. Vergeet echter wel niet dat je in het bezit moet zijn van een Guest Pass, die in de verpakking van elk retail exemplaar van de game zit.

Wanneer je in het bezit bent van een Guest Pass, kun je aan de slag met de Starter Edition. Zo krijg je ongeveer dezelfde content voorgeschoteld als in de bèta: je kunt Act 1 tot en met de Skeleton King spelen en een character level van 13 behalen. Daarnaast is het enkel mogelijk om de Matchmaking mogelijkheid te gebruiken met andere Starter Edition spelers, en je zult niet in staat zijn om het Real Money Auction House te gebruiken.

Diablo 3 ligt sinds vandaag in de winkelrekken. Ken je iemand die een retail exemplaar in de winkel heeft gekocht, maar wil je de game eerst eens degelijk testen? Probeer dan zeker de Starter Edition!

No more articles