Dat Blizzard de PlayStation 3 versie van Diablo III al had aangekondigd, wisten we natuurlijk al lang. Hierdoor waren er ook al wat vermoedens omtrent een Xbox 360 versie. Deze zijn nu bevestigd.

De beide versies van de game zullen op 3 september uitkomen. Als je de game pre-ordert krijg je de Infernal Helm als bonus, dit zowel voor de PS3 als voor de Xbox 360. De Infernal Helm kan gedragen worden door elke class en geeft extra xp.

“Het spelen van Diablo 3 op een groot scherm met je vrienden geeft een heel nieuw niveau van intensiteit aan de game en met alle controle en interface aanpassingen die er gemaakt zijn is het extreem leuk om te spelen op de PS3 en Xbox 360”, zei  Mike Morhaime, de CEO van Blizzard.

 

“Naast het fine-tunen dat we hebben gedaan voor de console versies, hebben we ook belangrijke content en design updates die we hebben gemaakt voor de PC versie van het afgelopen jaar toegevoegd, zodat de spelers een epische gaming ervaring kunnen verwachten wanneer de game lanceert in september voor de consoles.”

Blizzard is de game al aan het ontwikkelen voor de next generation consoles. Dit hadden ze al kenbaar gemaakt tijdens de aankondiging voor de PS3, dus is het een logische stap om deze titel ook voor de Xbox One te voorzien.

No more articles