Diggs Nightcrawler is een op film noir geïnspireerd detectiveverhaal en is exclusief ontwikkeld voor Wonderbook op PlayStation 3 in samenwerking met de Academy Award® winnende Moonbot Studio. Diggs Nightcrawler is de tweede Wonderbook-game, na Wonderbook: Book of Spells dat eind vorig jaar uitkwam. De Wonderbook-technologie combineert augmented reality met PlayStation Move waardoor games tot leven komen in de huiskamer.

Privédetective via Wonderbook

In deze game werk je samen met Diggs Nightcrawler, boekenwurm en detective, om een aantal mysterieuze misdaden in Library City op te lossen. Met het unieke Wonderbook duik je zijn wereld in en ontdek je verrassingen achter iedere hoek en op iedere bladzijde.

De boekenwurm en privédetective Diggs Nightcrawler uit Library City zit tot over zijn oren in de misdaad en de leugens vanaf het moment dat jij de bladzijde van zijn kantoor omslaat. Je moet aanzien hoe Diggs de moord op zijn beste vriend en baas Humpty Dumpty in de schoenen geschoven krijgt, en je besluit hem te helpen om zijn naam te zuiveren en te ontdekken welke schurk er achter de misdaad zit. Verken de planken van Library City en praat met personages uit boeken en verhalen om erachter te komen of ze er meer van weten. En wanneer Diggs in de problemen zit, dan is het verder aan jou. Lukt het je om samen met Diggs de onderste steen van dit mysterie boven te krijgen?

Diggs Nightcrawler kenmerken:

Origineel verhaal van de Oscar-winnende Moonbot Studio
Een origineel plot met unieke personages van de jonge getalenteerde Moonbot Studio. Een fantastisch verhaal vol verrassingen waarin je klassieke personages op een totaal nieuwe manier leert kennen.

Unieke relatie tussen Diggs en de speler
Je speelt een onmisbare rol in het verhaal en in de zaak, die te groot is voor Diggs alleen. Door de unieke interactie van Wonderbook werk je samen met je partner Diggs. Je dringt door in zijn wereld om hem te helpen het mysterie te ontrafelen.

Geïnspireerd op film noir
Vormgeving, personages, verhaal en gameplay zijn geïnspireerd op de klassieke film noir.

Diggs Nightcrawler Wonderbook

Diggs Nightcrawler Wonderbook

No more articles