Content die voorheen enkel digitaal verkrijgbaar was via het Playstation Netwerk, zal je weldra ook fysiek terugvinden in de Game Mania winkelrekken.

Dit houdt in dat gamers bij de Game Mania vestigingen hun gewenste games of extra content kunnen kiezen en afrekenen. Vervolgens ontvangen ze een voucher met een code die online ingevoerd kan worden. Daardoor is er geen online betaalmiddel meer vereist om digitale content aan te schaffen voor PlayStation consoles.

“Er is een heleboel interessante content beschikbaar op de online PlayStation Network Store. Het gaat van speluitbreidingen zoals extra levels of auto’s tot volledige games die alleen digitaal beschikbaar zijn. We zijn blij dat we deze content nu ook een plaats kunnen geven op de winkelvloer. Via het USED Games concept van Game Mania kan je bovendien de digitale content met inlevering van gebruikte games betalen. Dat is iets wat online niet kan.”, geeft Tom Henderikx, concept manager van Game Mania, aan.

Zowel in de Belgische als de Nederlandse vestigingen van Game Mania kan je vanaf nu digitale PlayStation content terugvinden.
Nu is er echt geen enkel excuus meer om de portemonnee van Sony niet te spijzen!

No more articles