Dishonored: The Knife of Dunwall is wereldwijd beschikbaar via Xbox LIVE en Steam en zal vanaf morgen ook beschikbaar zijn in de PlayStation Store voor €9,99 (of 800 Microsoft Points).

In The Knife of Dunwall neem je de rol in van Daud, de legendarische huurmoordenaar die de Keizerin vermoorde, en meet je je ook zijn wapens, gadgets, netwerk en bovennatuurlijke gaven aan. Nadat je de Keizerin vermoord hebt, en zo voorgoed de geschiedenis van Dunwall hebt veranderd, start je je zoektocht naar verlossing.

The Outsider onthult wat je schuld zou kunnen inlossen, maar wie – of wat – is Delilah? Vergezeld door the Whalers, de groep vrijbuiters en huurmoordenaars waar je steeds op kunt terugvallen, ga je op zoek in de wijken van Dunwall die nooit eerder werden bezocht. Hier word je geconfronteerd met nieuwe en verschrikkelijke tegenstanders.

Gebruik een uniek arsenaal van nieuwe wapens en krachten die de dynamische vechtstijl, de manier om je voort te bewegen en stealth systemen in Dishonored nog beter maken. In de strijd om vast te houden aan je laatste greintje menselijkheid, zullen de keuzes die je maakt je uiteindelijke lot bepalen.

 

No more articles