Fans van Dishonored zullen gelukkig zijn, want een nieuwe DLC, The Knife of Dunwall,  is vanaf 16 april te verkrijgen.

Daud, de legendarische moordenaar die het Dishonored verhaal in actie trok, zal vanaf 16 april beschikbaar zijn op PlayStation 3 en Steam ($9.99) en Xbox 360 (800 MSP).

Deze nieuwe DLC bevat het volgende:

  • Nieuwe krachten, wapens en gadgets: gebruik je bovennatuurlijke krachten, doe een beroep op de Whalers om je bij te staan tijdens gevechten, zoek verborgen Runes en Bone Charms, leer nieuwe varianten van je krachten. Nieuwe wapens zoals de Chokedust, de Stun Mines en de Wristbow breiden je bestaande arsenaal nog verder uit.
  • Uitgebreide verkenning van Dunwall: zoek je weg door het Legal District, infiltreer in Rothwild slachthuis, herbezoek het Flooded District, keer terug naar de sleutelmomenten van Dishonored, maar dan vanuit een ander perspectief bekeken.
  • Kies je pad: op je zoektocht naar antwoorden kan je telkens weer je eigen speelstijl gebruiken en het eindresultaat hangt af van jouw skills en de beslissingen die je neemt. Ontdek het geheim achter Delilah in een apart hoofdstuk en sluit dan Daud’s verhaal af in de toekomstige definitieve add-on The Brigmore Witches.
No more articles