Bouw, vergroot en verbeter je eigen galactische rijk in deze real-time strategy game. Ontdek een gigantisch melkwegstelsel vol met andere grootmachten, ruimtepiraten en monsters.

Speel de game op jouw manier: Geniet van een snelle en intense game in een klein en overvol melkwegstelsel of neem de tijd en speel een epische game in een onvoorstelbaar groot melkwegstelsel.

Ontdek een gigantisch melkwegstelsel – Ga op zoek naar waardevolle grondstoffen en potentiële kolonies, en maak contact met andere galactische grootmachten. Ontdek gaandeweg het geheim achter het mysterieuze melkwegstelsel.

  • Intelligent Automation – Automatiseer verschillende taken in je galactische rijk zodat je volledig kunt focussen op je favoriete onderdelen. Of laat je adviseren op het gebied van kolonisatie, defensie of diplomatie en leer op deze manier de beste tactieken en strategieën.
  • Groot, groter, grootst – Ontdek een melkwegstelsel met ruim 1400 sterrensystemen en maar liefst 50.000 planeten, manen en asteroïden.
  • Diplomatie – Kom in contact met andere grootmachten. Overleg afspraken, drijf handel of veeg ze gewoon van de kaart. Praat met ruimtepiraten om geheime informatie boven tafel te krijgen of betaal ze om je vuile werk op te knappen.
  • Defensie – Patrouilleer op de grenzen van je rijk om ruimtepiraten en gevaarlijke ruimtemonsters buiten te houden. Bouw een ruimtevloot en defensieve ruimtebasissen op je kolonies om jezelf te verdedigen tegen andere galactische grootmachten. Of val kolonies van tegenstanders aan en verover het melkwegstelsel!
  • Koloniseer – Maak je rijk groter door nieuwe werelden te ontdekken en kolonies te bouwen. Laat je kolonies groeien door ze te voorzien van grondstoffen.
  • Bouw – Ontwerp en bouw ruimteschepen en basissen. Bouw kolossale militaire schepen, mijnstations, research installaties of geheime stations op afgelegen locaties in het melkwegstelsel.
  • Research – Ontwikkel nieuwe technologieën voor je ruimtevloot en ruimtebasissen.
  • Spioneer – Vergaar informatie over andere grootmachten of roep hun progressie een halt toe door middel van sabotage.

[toggle_box title=”Systeemeisen” width=”Width of toggle box”]- CPU: Pentium 4 1.5 GHz
– RAM: 1GB RAM
– Video/Graphics: minimum 1024 x 768 resolutie, 32 bit
– Sound: DirectX 9 compatible
– Hard disk space: ongeveer 500MB
– DirectX version: 9.0c of hoger
– Peripheral hardware: Muis
– Microsoft .Net Framework 3.0 of hoger (geïntegreerd in de installer)[/toggle_box]

No more articles